SePoarta.ro - Amenajari-design-decoratiuni

 

DE CE AM NEVOIE DE UN DESIGNER?

Peretii dormitorului sunt acoperiti cu pete in culoarea liliachie a anului trecut (parea o idee buna la vremea aceea), covorul de nylon care are 15 ani e intins direct pe dusumea de fostul proprietar si are smocuri de scame, iar hornul din living room pe care prietenul tau l-a escaladat anul trecut inca asteapta semineul Victorian. Nu e vorba de faptul ca nu ai idei, dar pur si simplu iarna a trecut, vacana de vara a zburat pe langa tine, weekendurile ajungi sa le petreci la socrii, iar tu nu ai reusit inca sa decorezi. Ai nevoie de cineva sa te ajute sa te organizezi, cineva care sa te ajute sa iti focalizezi ideile, cineva sa iti spunca cat te va costa totul! Poate e timpul sa vorbesti cu un designer de interior.

 

Auci! Nu va fi scump? Daca imi transforma casa Edwardiana intr-o ferma in stil American? La ce ma inham atunci cand dau primul telefon?

Nu te ingrijora. Designerii de interior sunt profesionisti. Sunt acolo sa iti ofere tie, clientului, un serviciu. Multi dintre ei ofera primele consultatii gratis. Asta inseamna ca poti sa incerci sa vorbesti cu un astfel de profesionist fara a-ti asuma vreun risc.

Deci, la ce te poti astepta de la prima intalnire? Designerul tau ar trebui dupa ce vorbeste cu tine si analizeaza mediul existent, sa dea un verdict gustului tau si sa iti scoata in evidenta stilul tau favorit. Arata-le camera sau camerele pe care doresti sa le decorezi, si daca ai fotografii cu stiluri care iti plac sau iti displac, arata-le. Ar trebui sa te intrebe de hobby-urile tale, de familie, de culorile preferate, animalele de casa, daca dai petreceri acasa, daca ai frecvent oaspeti peste noapte. Afland despre tine si analizand dorintele si cerintele tale, designerul cladeste fundatia unui eventual design.

 

  • De ce am nevoie de un designer?!

La a doua intalnire care este de obicei platita pe ora, designerul ar trebui sa vina cu niste idei care pot fi prezentate in mai multe feluri: o monstra de fabricate si poze cu mobila este o optiune, schite ale produselor pe care vrea sa le discutati este o alta modalitate. Indiferent de metoda de prezentare pe care designerul tau o alege, afla inainte pentru ce vei plati si ce se intampla daca nu iti place ceea ce vezi. Multi designeri se vor intoarce la desen pana esti multumit, fara a te costa mai mult.

Designerii de interior au cunostintele si resursele sa exploreze optiunile de design. Pot sa te ajute de multe ori sa vezi o camera intr-o lumina complet noua, doar prin adaugarea unei mobile noi, a unei noi culori, un design diferit al perdelei, sau prin rearanjarea mobilei. Un designer este adeptul combinarii elementelor in completa armonie unul cu celalat, pastrand liniile directoare ale intentiilor tale initiale. Combinarea mobilei, a finisajelor peretilor, a luminii si a accesoriilor facuta cu atentie poate place ochiului si in acelasi timp poate satisface o nevoie estetica.

Un designer te va impulsiona sa continui pe calea pe care ai incercat sa faci primul pas. In acelais timp, un designer bun nu isi va impune gustul lui in mediul tau. Ei sunt acolo ca sa munceasca pentru tine si sa te ajute sa iti atingi design-ul propus. Daca nu iti place ceva, aminteste-ti intotdeauna ca poti sa spui nu

Multa bafta!

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Ghid de distractie online

Vrei reclama? Contacteaza-ne!

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Vrei reclama? Contacteaza-ne!